Una fira que ha sabut evolucionar i adaptar-se

Acabem el mes de setembre i Igualada està a punt per acollir una nova edició de FirAnoia. Les restriccions provocades per la lluita contra la Covid han fet que, aquest any, el certamen s’hagi ajornat al setembre i coincideixi amb el mes originari de la tradicional fira multisectorial. Una fira, però, que amb els seus seixanta-vuit anys d’història ha sabut evolucionar i adaptar-se als nous temps, convertint-se en un dels referents en la dinamització de l’activitat econòmica del nostre territori.

El passeig Verdaguer seguirà sent l’eix principal d’aquesta fira que es transformarà en un aparador del múscul econòmic i comercial de l’Anoia. S’hi sumaran també la Fira d’Artesania, durant el cap de setmana, i el Mercat d’Antiguitats, el diumenge, un dels més importants del sector al nostre país amb més de 120 expositors.

Cal agrair i reconèixer a Fira d’Igualada la capacitat que ha demostrat per adaptar les fires i esdeveniments a la situació actual. L’entitat ha demostrat que seguint les mesures marcades per les autoritats sanitàries, les fires s’han pogut dur a terme amb seguretat i sense aturar l’activitat que fa viva la nostra comarca. Cal recordar que FirAnoia seguirà les mesures d’aforament i higiene establertes, amb controls a les entrades del perímetre delimitat per la fira.

Us animo a gaudir d’aquesta 68a edició de FirAnoia. Una edició especial que mantindrà l’essència d’aquest esdeveniment amb la voluntat que, lluny d’aturar-se, l’activitat d’Igualada sigui més viva i forta que mai.


Marc Castells i Berzosa

Alcalde d’Igualada

FirAnoia - Alcalde Igualada

La Fira de setembre torna a ser aquí

Us convidem a una nova edició de la Fira Multisectorial FirAnoia que es realitzarà l’últim cap de setmana de setembre. Podreu conèixer les diferents propostes en productes i serveis del nostre territori en sectors com ara l’industrial, comercial, automòbil, i artesania entre d’altres. També hi trobareu una agenda d’activitats ben diverses i per a tots els públics, amb el clàssic Mercat d’Antiguitats el diumenge al matí. 

Igualada i l’Anoia segueixen demostrant el seu dinamisme i resiliència en temps difícils. Una mostra és la realització de la Fira de setembre gràcies a la confiança dels expositors i visitants, i el suport de l’Ajuntament d’Igualada. 

Així com l’edició de l’any passat, aquesta també estarà adaptada a la situació de pandèmia que estem vivint. El compromís de Fira d’Igualada és crear l’escenari perquè visitants puguin interactuar amb els expositors amb total tranquil·litat i amb totes les mesures de seguretat marcades pel PROCICAT sense renunciar a l’esperit de la Fira Multisectorial. 

Us esperem al centre d’Igualada els dies 24, 25 i 26 de setembre.

Entre tots i totes fem fira!

 

Magí Senserrich i Guitart
President de Fira d’Igualada

Dades generals

68ena edició

Caràcter: Professional-General

Dates: 24, 25 i 26 de setembre de 2021

Lloc: Passeig Verdaguer i Plaça de Cal Font

Localitat: Igualada (Barcelona)

Periodicitat: Anual

Àmbit: Estatal

Oferta: Multisectorial

Preu entrada: Entrada gratuïta

Horari públic (Visitants):
Divendres de 17 a 21 h
Dissabte de 10 a 14 i de 17 a 21 h
Diumenge de 10 a 14 i de 17 a 19 h

Dades tècniques 2020

Superfície total:
16.000 m2

Expositors: 167

Comercials: 39
Automoció: 16
Antiguitats: 72
Artesania: 40

Organitza:
Fira d’Igualada

En conveni amb

Amb el suport de

Logo diputació de barcelona - Firanoia
logo consell comarcal de l'anoia - firanoia

Amb la col·laboració de

logo servisimo - firanoia
logo miralles - firanoia
logo iguana comunicació - firanoia
logo radio sala - firanoia
logo abacus - firanoia
logo radio igualada - firanoia

Històrics