Una comarca que batega

La comarca de l’Anoia és un territori econòmicament heterogeni, amb una presència molt destacada dels tres sectors d’activitat. Des de les explotacions agrícoles a les empreses turístiques, comercials o de serveis, passant per una indústria àmpliament diversificada en nombrosos àmbits.

La nostra és, doncs, una terra viva, diversa i activa. Amb una gran tradició d’emprenedoria i iniciativa, amb un present molt esperançador i, allò que és més important, amb uns horitzons plens de possibilitats que, sumant esforços capital i territori, hem de ser capaços d’assolir.

FirAnoia és el millor aparador del potencial d’aquesta comarca. Un esdeveniment que els últims anys ha sabut reinventar-se, incorporar nous actors, obrir-se a la ciutat i créixer en expositors i en propostes. Als seus nombrosos estands i espais d’exposició i venda s’hi pot trobar reunit el bo i millor dels nostres sectors econòmics.

Per això, us convidem a visitar aquesta nova edició de FirAnoia tot recorrent Igualada. Fareu ciutat, fareu comarca i us sorprendreu, segur, veient tot allò que l’Anoia us pot oferir.

Marc Castells i Berzosa
Alcalde d’Igualada

FirAnoia - Alcalde Igualada

FirAnoia, una fira viva que torna a l’essència dels seus orígens

La comarca de l’Anoia s’ha caracteritzat sempre pel seu caràcter viu. La indústria, el comerç i els serveis han marcat l’heterogènia economia d’aquesta terra que demostra dia a dia la seva vitalitat, activitat, diversitat i el seu ferm esperit de reinvenció.

FirAnoia en els darrers anys també ha sabut reinventar-se, incorporant nous actors, obrint-se a la comarca i creixent en expositors i propostes per a tots els públics. Ha estat, és i vol seguir sent part important del motor econòmic de l’Anoia. Per això, al llarg dels tres dies de celebració fomenta i impulsa l’activitat comercial i de proximitat a través de les relacions que s’estableixen entre expositors i visitants, alhora que genera un important moviment en comerços i restaurants de la zona.

Enguany encetem una nova edició que pretén tornar a l’essència dels seus orígens, recuperant el format original de fira al Passeig i afegint Cal Font, tot centrant l’atenció en l’ànima de la fira multisectorial: els expositors. I és amb aquest afany que aquest any TastAnoia, que va néixer com un complement per FirAnoia, s’emancipa i s’estableix com a fira pròpia de gastronomia i alimentació de la comarca el proper mes d’Octubre.

En aquesta edició de FirAnoia podràs gaudir de nombrosos espais d’exposició i venda on hi descobriràs el bo i millor dels nostres sectors econòmics. Al llarg del Passeig Verdaguer podràs trobar una amplia i variada oferta de serveis i productes, a més de poder gaudir de tot un seguit d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. I si el que estàs buscant és renovar el teu vehicle la Plaça de Cal Font és el teu espai, l’epicentre de la oferta més gran de vehicles a la comarca.

Perquè creiem en el potencial d’aquesta ciutat i de la comarca, de les seves empreses i de la seva gent, us convidem un any més a gaudir de FirAnoia i convertir-vos en autèntics actors de la dinamització econòmica d’aquest territori.

Fes comarca, fes ciutat, fes FirAnoia!

President de Fira d’Igualada

Dades generals

67ena edició

Caràcter: Professional-General

Dates: 25, 26 i 27 de setembre de 2020

Lloc: Passeig Verdaguer i Plaça de Cal Font

Localitat: Igualada (Barcelona)

Periodicitat: Anual

Àmbit: Estatal

Oferta: Multisectorial

Preu entrada: Entrada gratuïta

Horari públic (Visitants):
Divendres de 17 a 21 hores
Dissabte i diumenge de 10 a 21 hores

Actes paral·lels 2019

Concurs d’Instagram
#firanoia19

Recepció i cercavila dels Hereus i Pubilles de la Comarca

Espais de lleure infantil

2a Subhasta benèfica d’Antiguitats

Mercat de cooperatives escolars

Mostra d’Artesania

Mostra d’entitats

5t Campionat Comarcal d’Escacs

Taller: Coneix l’energia fotovoltaica

Espai infantil Anima’ns

Esài Infantil Abacus

Taller de Drons per a tothom

1er Campionat de petanca

Hackabot 2019 – Competició de robòtica

3er Nordic walking i 5a Caminada popular Firanoia

2n Torneig de videojocs FIFA – 60 anys Penya Blaugrana

Dades tècniques 2019

Superfície total:
16.000 m2

Expositors: 145

Comercials: 70
Automoció: 21
Entitats: 10
Artesania: 25
Mercat de cooperatives: 14
Activitats extraescolars:  5

Organitza:
Fira d’Igualada

En conveni amb

Amb el suport de

Logo diputació de barcelona - Firanoia
logo consell comarcal de l'anoia - firanoia

Amb la col·laboració de

logo servisimo - firanoia
logo miralles - firanoia
logo iguana comunicació - firanoia
logo radio sala - firanoia
logo igualada comerç - firanoia
logo abacus - firanoia
logo radio igualada - firanoia
logo targarona - firanoia
logo dessota - firanoia

Històrics

FirAnoia - Logo

Memòria 2013

FirAnoia - Logo

Memòria 2014

FirAnoia - Logo

Memòria 2015

FirAnoia - Logo

Memòria 2016

FirAnoia - Logo

Memòria 2017

FirAnoia - Logo

Memòria 2018