Hereus d’una tradició emprenedora

Tradicionalment, a les acaballes de l’estiu Igualada celebrava la Fira de Setembre, un certamen multisectorial que, després de més de cinquanta anys d’existència, va saber adaptar-se als nous temps amb un canvi de format i de calendari que va donar pas a FirAnoia, una mostra que des de la primera edició ha esdevingut un dels esdeveniments ciutadans més populars.

Tanmateix, el calendari firal de la capital de l’Anoia no és aliè a les limitacions que la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 comporta en els àmbits públic i social. La seguretat sanitària de les persones és i ha de ser la prioritat de les administracions i de les institucions i, això no obstant, ha de ser compatible amb esdeveniments que, com FirAnoia, contribueixen a dinamitzar l’activitat econòmica del nostre territori.

És amb aquest esperit que cal agrair a Fira d’Igualada la capacitat demostrada novament per adaptar-se i la seva aposta per unificar, de manera segura i en un sol cap de setmana, la Fira Multisectorial, l’Automercat, la Fira d’Artesania i el Mercat d’Antiguitats. En circumstàncies excepcionals, FiraAnoia ens convida a una edició excepcional.

Fidel al caràcter de les seixanta-sis edicions anteriors i enllaçant amb la tradició de la Fira de Setembre, FirAnoia tornarà a esdevenir el millor aparador del potencial econòmic de la comarca. Gaudiu-ne.

Marc Castells i Berzosa
Alcalde d’Igualada

FirAnoia - Alcalde Igualada

FirAnoia, una suma de fires amb totes les mesures de seguretat

La comarca de l’Anoia s’ha caracteritzat sempre pel seu caràcter viu. La indústria, el comerç i els serveis han marcat l’heterogènia economia d’aquesta terra que demostra dia a dia, i més en els temps que estem vivint, la seva vitalitat, activitat, diversitat i el seu ferm esperit de reinvenció.

En aquesta edició de FirAnoia podràs gaudir de la suma de quatre fires en un cap de setmana: la Fira Multisectorial, l’Automercat, la Fira d’Artesania i el Mercat d’Antiguitats. Hi descobriràs el bo i millor dels nostres sectors econòmics, i amb totes les mesures de seguretat necessàries per a la COVID-19.

FirAnoia vol contribuir a la reactivació econòmica de l’Anoia i l’edició d’enguany és fruit de la suma d’esforços d’expositors, empreses, institucions, entitats i sobretot dels visitants. Al llarg dels tres dies es fomentarà i impulsarà l’activitat comercial i de proximitat a través de les relacions que s’estableixen entre expositors i visitants, alhora que genera un important moviment en comerços i restaurants de la zona.

L’emplaçament serà el ja tradicional Passeig Verdaguer on podràs trobar una àmplia i variada oferta de serveis i productes. I si el que estàs buscant és renovar el teu vehicle, l’Automercat de la Plaça de Cal Font és el teu espai, on trobaràs l’oferta més gran de vehicles d’ocasió i Km0 de la comarca.

Perquè creiem en el potencial d’aquesta ciutat i de la comarca, de les seves empreses i de la seva gent, us convidem un any més a gaudir de FirAnoia i convertir-vos en autèntics actors de la dinamització econòmica d’aquest territori.

Sumem esforços, sumem Fires.

 

Magí Senserrich i Guitart
President de Fira d’Igualada

Dades generals

68ena edició

Caràcter: Professional-General

Dates: 24-25 i 26  de setembre de 2021

Lloc: Passeig Verdaguer i Plaça de Cal Font

Localitat: Igualada (Barcelona)

Periodicitat: Anual

Àmbit: Estatal

Oferta: Multisectorial

Preu entrada: Entrada gratuïta

Horari públic (Visitants):
Divendres de 17 a 21 hores

Dissabte  de 10 a 14   i de 17 a 21 h

Diumenge de 10 a 14   i de 17 a 19 h

Dades tècniques 2020

Superfície total:
16.000 m2

Expositors: 167

Comercials: 39
Automoció: 16
Antiguitats: 72
Artesania: 40

Organitza:
Fira d’Igualada

En conveni amb

Amb el suport de

Logo diputació de barcelona - Firanoia
logo consell comarcal de l'anoia - firanoia

Amb la col·laboració de

logo servisimo - firanoia
logo miralles - firanoia
logo iguana comunicació - firanoia
logo radio sala - firanoia
logo abacus - firanoia
logo radio igualada - firanoia

Històrics